Danstraining voor jou!

Al ruim 6 jaar verzorgt Stichting Misiconi Dans en bewegingslessen voor dansers met en zonder een beperking in Rotterdam en werkt aan de hand van moderne dansprinciepen. Wij hanteren hierin onze eigen ontwikkelde methodiek Unload to Upload & SHIFT waar wij een schat aan activiteiten en oefeningen hanteren waarvan we hebben geconstateerd dat deze goed werken voor onze cursisten en dansers.

Wij vinden het belangrijk dat elke danser wordt gezien als individu en in de les kan werken aan zijn potentieel. Daarin gaan technische dansvaardigheden en creativiteit hand in hand en vormen samen de basis voor de danstraining.

Vind jij het leuk om te dansen, hard te werken en eventueel ook mee te doen aan optredens? Dan is dit zeker iets voor jou! In de danslessen van Misiconi leer je nieuwe moves , (dans) technieken en vrij bewegen. We beginnen met een swingende warming up, dan werken we aan een betere houding en versterken van de spieren. We eindigen de les met een leuke choreo. Je kunt aan meerdere niveau’s deelnemen. Van simpel met veel herhaling naar gevorderd en meer onthouden. In alle Lessen werken we sterk met het individu en houden we rekening met iemands kunnen. Hieronder kun je via het formulier je aanmelden.

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Ga hier naar hun website

Spread the love
Translate ยป