Misiconi is een inclusief dansgezelschap in Rotterdam waarbinnen ongelijkheid de grootste troef is. Wij vinden dat iedereen een kans moet hebben om te werken aan zijn of haar vaardigheid en bekwaamheid. Hierdoor is de groep een mix van mensen met en zonder een beperking die samen dansen in een gelijkwaardige samenwerking.

Misiconi biedt verschillende opties: van amateur trainingen tot professionele projecten waarmee we (inter)nationaal op het podium staan. Heb jij een beperking, zoals bijvoorbeeld het syndroom van Down, zit je in een rolstoel of zit je in het autisme-spectrum en wil je dansen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Op vrijdag 29 oktober hebben we een open huis van 13:00 tot 16:00. Tijdens ons open huis kan je meetrainen en praten met de dansers van Misiconi en alle informatie krijgen over bijvoorbeeld de dagen en tijden dat we trainen, de kosten en begeleiding.

Wil jij de sfeer bij Misiconi proeven en kijken of ons dansgezelschap iets voor jou is? Vul het veld hieronder in en we zien je graag op vrijdag 29 oktober om 1 uur! 

Onze dansstudio is gevestigd aan de Van Langendonckstraat 15A in Rotterdam.

Wat kan je verwachten?

  • Krijg een rondleiding door onze dansstudio’s;
  • Praat met de dansers van Misiconi over hun ervaringen;
  • Volg een danstraining met ons als je dat wil;
  • Maak kennis met Joop Oonk, oprichtster van Misiconi en geprezen choreograaf;
  • Krijg alle informatie over onze trainingen, optredens, begeleiding, mogelijkheden en kosten.

Enthousiast geworden? Schrijf je hieronder snel in!