Community Archief

Stichting Misiconi heeft in de afgelopen jaren ook een community ontwikkeld. Binnen deze community doen we losse projecten, workshops en zelfs projecten op maat. Community projecten kunnen uiteenlopen van educatieve projecten, losse thematische workshops een lessenreeks tot voorstellingen. In het archief vindt je alle projecten die we de afgelopen tijd hebben gedaan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Kunst Kabel

mini docu Kunst Kabel

SPOT ON

SPOT ON (2021) is het podium voor jou! Een plek waar je werk kan laten zien, try-outen of nieuwe mensen kan ontmoeten. SPOT ON is een cultureel podium waar de ontmoeting tussen makers en het publiek in een goede sfeer centraal staan en waarbij nieuwe talenten ontdekt kunnen worden. Elke SPOT ON is bij SPOT OP ZUID en in samenwerking met andere onafhankelijke kunstenaars. 

Bekijk de online edities hier

Iedereen is Kunstenaar

Iedereen is kunstenaar (2018-2019) is een initiatief vanuit Dirk Monsma & Rotterdamse partners. Inmiddels is het project onder de vleugels van KCR opgenomen. Het project heeft als doel de cultuurparticipatie in de vrije tijd voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften te vergroten.

BBB project ASVZ

Bewust Bewegen Beleven op ASVZ (2018) is een project in samenwerking met Cultuur Oost en ASVZ. Lex Eikenaar en Marjolein Kleij van ASVZ Rotterdam zijn op zoek naar culturele interventies voor groepen bewoners met een meervoudige beperking. Ze doen dit samen met kunstenaars Joop Oonk en Daan Bosch van Misiconi. Ze denken dat dans en bewegingstheater deze groep bewoners kan ondersteunen in hun dagritme, alertheid, eigen regie, bewegen, ontmoeten in de ruimste zin van het woord. Daarnaast willen zij de verzorgers nieuwe manieren laten ontdekken om met deze bewoners contact te maken.

Misiconi Summer Lab

Het Summer Lab (elk jaar) is een 5 daagse cursus in de laatste twee weken van juli waarbij je aan de slag gaat met het creëren van een voorstelling met verschillende toffe dansers. Je werkt elke dag van 10:00 tot 15:00 en begint de dag met danstraining. In de middag gaan we aan de slag met workshops, repetities en het maken van de voorstelling. Op vrijdag is de feestelijke afsluiting.

Spread the love
Translate »