Projecten

Stichting Misiconi verzorgt losse workshops en projecten en projecten op maat. Projecten kunnen uiteenlopen van Losse thematische workshops en lessenreeks tot voorstellingen met een educatieve workshop en of repertoire. Hieronder een paar projecten die wij hebben gedaan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Iedereen is Kunstenaar: Een serie kunstlessen in de vrije tijd voor kinderen uit het speciaal onderwijs- cluster 3 (kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking). Iedereen is een kunstenaar is een initiatief van oud-SKVR directeur Dirk Monsma.

Misiconi Young Talents: Voor een hoop jongeren met een beperking is het niet vanzelfsprekend om met dans in aanraking te komen. Toch kun je met een beperking ook dansen en zelfs professionele danser worden! Wij gaan er iets aan doen. Daarom heeft Misiconi zich als doel gesteld om op alle speciaal onderwijs scholen in Rotterdam 1 workshop dans te geven aan jongeren van 13 tm 21 jaar met als doel talent bevorderen en vinden.

Mixable Masterclasses: Sinds een jaar organiseert Stichting Misiconi Mixable Masterclasses. Dit zijn toegankelijke masterclasses, waarbij we een (ervarings)deskundig uit het werkveld uitnodigen om anderhalf uur a 2 uur met een groep mensen te werken in een inclusieve setting bij ons in de studio. Afgelopen jaar hebben we deze masterclasses ongeveer een keer per twee maanden organiseert op onze locatie in Delfshaven, maar we gaan dit nu in Rotterdam-Zuid (Lombardijen) in onze nieuwe studio. De masterclass kan in de avonden en of in het weekend worden georganiseerd in overleg.

SPOT ON, Het podium voor jou! SPOT ON is een open podium plek waar je werk kan laten zien, try-outen of nieuwe mensen kan ontmoeten. SPOT ON is een tweemaandelijks cultureel podium waar de ontmoeting tussen makers en het publiek in een goede sfeer centraal staat en waarbij nieuwe talenten ontdekt kunnen worden. Elke SPOT ON is bij SPOT OP ZUID en in samenwerking met andere onafhankelijke kunstenaars.


Spread the love