Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Hey, You! | 4+ | voorstelling & workshop

26 oktober 2022 @ 13:00 14:00

Voorstelling 10 min

Hey, You! is een duet over vriendschap en samenwerken. Gemaakt door Joop Oonk en Saskia Spierenburg. Saskia heeft het syndroom van down en danst sinds 2018 bij Misiconi. Ze is begonnen in de amateurlessen en daarna doorgestroomd naar de company. Ze is altijd al een fanatiek sporter geweest, maar dit keer neemt ze een andere rol aan: ze helpt Joop bij het choreograferen van duetten. Saskia: “Ik vind het heel leuk om te helpen met maken. Het is wel anders want je moet goed observeren en feedback geven, een heel ander gevoel dan zelf dansen! Met behulp van kaartjes kies ik de lichaamsdelen, bewegingen en muziek voor de dansers.”

Hey, You! is een dans waarin lichaamsdelen met elkaar verbinding en connectie zoeken. Soms lukt het en soms niet. het is continue aftasten. Net zoals puzzelstukjes soms wel en soms niet klikken. Door middel van lichaamstaal ontstaat er een spel in communicatie. In het fragment zie je twee dansers in fel gekleurde kostuums. De kostuums hebben gekleurde vierkanten. Groen, rood, Roze en zwart. Ook dragen beide dansers een fel gekleurde spencer met smilies of blokjes. Beide houden een puzzelstukje vast en proberen deze op de juiste plek aan elkaar te verbinden. Alleen dit lukt niet.

Workshop 20 min

Samen met de dansers ga je na het kijken van de voorstelling ook zelf dansen. Wat is vriendschap en hoe kun je samenwerken? kun jij ook wat de dansers kunnen?

Choreografie & concept: Joop Oonk & Saskia Spierenburg
Met dank aan dansers: Anastasia Jansen, Jordy Ruhl, Mathilde Dirkzwager, Sunai Elbers
Kostuum Design & decor: Joop Oonk
Muziek: Traces, Electronica Beats

Ticket kun je hier kopen

$7,00

misiconi studio

van langendonckstraat 15a
Rotterdam, 3076SG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Translate »
Ga naar de inhoud