Wil je in contact komen met Misiconi? Heb je een algemene vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier hieronder in, of mail naar info@misiconi.nl.

Wil je in contact komen met iemand van de company specifiek, zoals de artistiek directeur, zakelijk leiding, marketingafdeling of dramaturg? Scroll dan naar beneden zodat je ons team kunt ontmoeten.

Contact
First name
Last name
Subject
Message

Kantooradres en studio

Ons kantooradres en studio bevindt zich op de volgende plek:

SPOT OP ZUID
Van Langendonckstraat 15A
3076 SG Rotterdam

Let op: In verband met Covid-19 is het momenteel niet mogelijk om zomaar bij ons binnen te lopen. Indien je langs wil komen, vragen we je om vooraf contact met ons op te nemen. Dan kijken we samen in welke vorm we kennis met je maken!

Contact Misiconi team

Stichting Misiconi werkt met een artistiek team van freelancers. Deze bestaan uit gelijkgestemde artiesten en creatieve professionals. Deze zijn inzetbaar bij het begeleiden van mensen met een beperking, het verzorgen van lessen en trainingen en het deelnemen als uitvoerende dansers aan voorstellingen. 

Wil je contact met iemand uit het Misiconi-team? Hieronder vind je alle e-mailadressen.


De Dansers

Misiconi Company is een professioneel bedrijf met inclusieve podiumkunsten en dansvoorstellingen, waarbij de artistieke kwaliteit voorop staat. Het programma wordt door medewerkers en dansers samengesteld.

Momenteel bestaat Misiconi Dance Company uit elf dansers onder begeleiding van choreograaf Joop Oonk. Deze dansers hebben een divers karakter, wat de kracht van Misiconi belichaamt. Benieuwd hoe onze company eruit ziet? Hieronder een overzicht van alle dansers.

Spread the love
Translate ยป