FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Drie dansers van Misiconi staan op een podium. De middelste zit in een rolstoel.
Twee dansers van Misiconi zijn aan het repeteren. De ene danser zit op haar knieën, de ander leunt op haar.
Artistiek directeur Joop Oonk staat bovenop een rolstoel waar twee dansers van Misiconi in zitten

We bieden we een breed scala diensten aan: Misiconi maakt voorstellingen en toert met deze voorstellingen zowel nationaal als internationaal. Wij bieden ook dans en bewegingslessen aan op onze locatie, workshops en residenties. Daarnaast delen we onze kennis over inclusie en werkmethodes en verhuren we onze studio zodat we de integratie en samenwerking tussen mensen met en zonder beperking bevorderen.

Bekijk onze agenda voor optredens of stuur ons een mail als je meer wilt weten over de danslessen of iets op maat zoekt

Jazeker! We geven op zaterdagochtend trainingen voor alle soorten bewegers. Op zaterdagochtend is er training voor beginners en gevorderden. Vanuit deze trainingen is het mogelijk om door te stromen naar het gezelschap.

Daarnaast is een keer in de twee maand op donderdag of vrijdag een open Company training. Deze kun je voor 12,50 euro mee doen. Check hiervoor onze agenda. Wil je bij ons komen dansen? Vraag dan snel een gratis proefles aan!

De kosten per dansles zijn €12,50. Deze kun je ook betalen vanuit je PGB, dan zijn de kosten anders. Heb je moeite om deze te betalen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Klik hier om de aanmeldformulieren te downloaden

Jazeker! We delen onze kennis graag met je! We komen graag ons verhaal vertellen met onze ambassadeur en ervaringsdeskundige Jacqueline van Kuilenburg. Ook hebben we een aantal publicaties en podcasts uitgebracht. Klik op deze link om naar de gids te gaan.

En wil je in het algemeen meer achtergrond informatie? Kijk dan even hier.

Tijdens de vakantie gaan de lessen en trainingen in de vrije tijd niet door. Voor de zaterdag groep gelden andere vakantie dagen dan voor het gezelschap. Tenzij natuurlijk anders gecommuniceerd.

Zaterdagen
Blok 1: Rooster van 13 januari tm 16 februari 2024
Blok 2: nieuwe rooster van 2 maart tot 6 juli 

Zaterdagen 2024
Kerstvakantie 23 december 2023 t/m 7 januari 2024
Goede Vrijdag 29 en 30 maart werken wij door 
Voorjaarsvakantie: 18 februari 2024 t/m 25 feb 2024
Koningsdag 27 april zijn wij vrij 
Hemelvaart  9 en 10 mei werken wij door 
Pinkster weekend 18 en 19 mei werken wij door 
Meivakantie 27 april 2024 t/m 5 mei 2024
Zomer vakantie 7 juli 2024 t/m 1 september 2024 

Gezelschap vakanties 2024

  • Voorjaarsvakantie 18 t/m 25 februari 2024
  • Goede vrijdag 29 en 30 maart werken wij door 
  • Mei vakantie 27 april t/m 5 mei 2024
  • Hemelvaart 9 en 10 mei werken wij door 
  • Zomervakantie 29 juli t/m 1 sept 2024
  • Pinkster weekend 18 en 19 mei werken wij door

Ja, wij werken al zeker 10 jaar internationaal. We hebben de afgelopen jaren gewerkt in Egypte, Schotland, Frankrijk, Engeland, België, Duitsland en Korea. De voertaal in de studio is Nederlands, en soms schakelen we over naar Engels. 

Met inclusie bedoelen we een breed spectrum aan verschillende individuen en breinen. Mensen met een beperking, in de breedste zin van het woord. Mensen met een andere culturele achtergrond of etniciteit. Mensen uit een diverse sociale-economische status, mensen met diverse religie of levensbeschouwingen, mensen van diverse sekse, gender of seksuele geaardheid. Mensen met diverse leeftijden, en vergeet niet ver zijn verschillende manieren van denken en leren.

Bij ons op de werkvloer loopt alles gemixt door elkaar heen en zetten we ieders kracht in waar mogelijk. Wij hanteren de inclusiediamant van Movisie.

Ja, we hebben verschillende stageposities, waaronder een stageplek in de company als uitvoerend danser en een stage als trainer (docent). Stuur ons een mail met meer informatie over jou en de stage die je zoekt. Je kunt ons bereiken op info@misiconi.nl 

Wat vervelend! We helpen je graag. Neem contact op met info@misiconi.nl en vertel ons precies wat er fout gaat.

Voor zakelijke vragen kun je contact opnemen met Matthijs van Burg via zakelijk@misiconi.nl, finance@misiconi.nl of info@misiconi.nl

Ja, Misiconi is een non-profit organisatie en heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat ons volledige inkomen ten goede komt aan onze gestelde doelen en we afhankelijk zijn van giften en subsidies. 

Wij verzorgen veel op maat. Zo doen we o.a. panel talks, workshops, optredens, digitale voorstellingen. Heb je een vraag mail dan naar info@misiconi.nl

Wat leuk dat je ambassadeur of donateur wilt worden! Mail naar info@misiconi.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug en kijken we samen hoe jij je kan inzetten. 

In de wijk kun je gratis parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. Je fiets kun je bij ons rondom het pand zetten. Let wel op dat je deze een beetje aan de zijkant van het pad zet, zodat rolstoelgebruikers erlangs kunnen. 

Dat is vervelend om te horen. We hebben speciaal voor deze gevallen een klachtenfunctionaris zodat jouw melding onafhankelijk en vertrouwelijk wordt behandeld. Onze klachtenfunctionaris heet Jeanette en je kan haar e-mailen via klachtenfunctionaris@misiconi.nl