FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Drie dansers van Misiconi staan op een podium. De middelste zit in een rolstoel.
Twee dansers van Misiconi zijn aan het repeteren. De ene danser zit op haar knieën, de ander leunt op haar.
Artistiek directeur Joop Oonk staat bovenop een rolstoel waar twee dansers van Misiconi in zitten

Grofweg bieden we drie soorten diensten aan: Misiconi Company maakt voorstellingen en toert met deze voorstellingen zowel nationaal als internationaal. Wij bieden via de Misiconi Community dans/ bewegingslessen aan op onze locatie. Daarnaast delen we onze kennis over inclusie en werkmethodes en verhuren we onze studio zodat we de integratie en samenwerking tussen mensen met en zonder beperking bevorderen.

Bekijk onze agenda voor optredens of stuur ons een mail als je meer wilt weten over de danslessen of iets op maat zoekt

Jazeker! We geven op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 en zaterdagochtend trainingen tussen 10:30 en 13:00 aan alle soorten bewegers. Op dinsdagavond is er een training voor dansers met een meervoudige beperking, op zaterdagochtend is er training voor beginners en gevorderden. Vanuit deze trainingen is het mogelijk om door te stromen naar de Misiconi Company. Wil je bij ons komen dansen? Vraag dan snel een gratis proefles aan!

De kosten per dansles zijn €12. Deze kun je betalen vanuit je PGB. Heb je moeite om deze te betalen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Klik hier voor een overzicht van alle kosten.

Jazeker! We delen onze kennis graag met je! We hebben speciaal voor dit soort moment een inclusiegids en een podcast samengesteld, waar alles instaat wat je moet weten. Klik op deze link om naar de gids te gaan.

Tijdens de vakantie gaan de lessen en trainingen in de vrije tijd niet door. Tenzij natuurlijk anders gecommuniceerd.

Vakanties 2022

 • Kerstvakantie 20 dec 2021 tm 2 januari 2022
 • Voorjaarsvakantie Zuid 27 febr tm 6 maart 2022
 • Meivakantie 1 mei tm 8 mei 2022
 • Zomervakantie 24 juli tm 29 aug 2022
 • 1 september start het seizoen
 • Herfstvakantie 23 okt tm 30 okt 2022

Vakanties 2023

 • Kerstvakantie 24 dec tm 8 jan 2023 
 • Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 5 maart 2023 
 • Meivakantie; 30 april t/m 7 mei 2023 
 • Zomervakantie: 23 juli t/m 27 augustus 2023
 • Herfstvakantie: 15 oktober t/m 22 oktober 2023
 • Kerstvakantie 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Vrije dagen

 • Hemelvaart 18 mei gesloten mits repetitie

Ja, wij werken al zeker 8 jaar internationaal. We hebben de afgelopen jaren gewerkt in Egypte, Schotland, Frankrijk, Engeland, België, Duitsland en Korea. De voertaal in de studio is Nederlands, en soms schakelen we over naar Engels. 

Met inclusie bedoelen we een breed spectrum aan verschillende individuen en breinen. Mensen met een beperking, in de breedste zin van het woord. Mensen met een andere culturele achtergrond of etniciteit. Mensen uit een diverse sociale-economische status, mensen met diverse religie of levensbeschouwingen, mensen van diverse sekse, gender of seksuele geaardheid. Mensen met diverse leeftijden, en vergeet niet ver zijn verschillende manieren van denken en leren.

Bij ons op de werkvloer loopt alles gemixt door elkaar heen en zetten we ieders kracht in waar mogelijk. Wij hanteren de inclusiediamant van Movisie.

Ja, we hebben verschillende stageposities, waaronder een stageplek in de company als uitvoerend danser en een stage als trainer (docent). Stuur ons een mail met meer informatie over jou en de stage die je zoekt. Je kunt ons bereiken op info@misiconi.nl 

Wat vervelend! We helpen je graag. Neem contact op met info@misiconi.nl en vertel ons precies wat er fout gaat.

Voor zakelijke vragen kun je contact opnemen met Malou Lintmeijer via maloulintmeijer@misiconi.nl of info@misiconi.nl

Ja, Misiconi is een non-profit organisatie en heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat ons volledige inkomen ten goede komt aan onze gestelde doelen en we afhankelijk zijn van giften en subsidies. 

Wij verzorgen veel op maat. Zo doen we o.a. panel talks, workshops, optredens, digitale voorstellingen. Heb je een vraag mail dan naar info@misiconi.nl

Wat leuk dat je ambassadeur of donateur wilt worden! Mail naar info@misiconi.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug en kijken we samen hoe jij je kan inzetten. 

In de wijk kun je gratis parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken. Je fiets kun je bij ons rondom het pand zetten. Let wel op dat je deze een beetje aan de zijkant van het pad zet, zodat rolstoelgebruikers erlangs kunnen. 

Dat is vervelend om te horen. We hebben speciaal voor deze gevallen een klachtenfunctionaris zodat jouw melding onafhankelijk en vertrouwelijk wordt behandeld. Onze klachtenfunctionaris heet Jeanette en je kan haar e-mailen via klachtenfunctionaris@misiconi.nl