Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Shifting Faces – HUBCLUB

26 oktober 2021 @ 18:30 - 20:00

euro30
De dansers van Misiconi met mutsen van Shifting Faces op.

De artiesten van de HubClub zijn onweerstaanbaar en blazen iedereen uit zijn (rol)stoel. Een keur van Nederlandse top-dansperformers komt samen. In de HubClub zit je ontspannen aan tafeltjes rond een dansvloer en word je getrakteerd op acts uit de divers/inclusieve profdanskunst.

De nieuwe voorstelling Shifting Faces wordt gereflecteerd op de maakbaarheid van de mens en de transformatie daarvan in het heden en de toekomst. Shifting Faces roept vragen op over wat ‘normaliteit’ is en hoe synchroon en identiek we kunnen zijn als mensen in deze samenleving. Non-verbale communicatie speelt een grote rol in Shifting Faces door het gebruik van maskers, waarbij de focus ligt op het lichaam als verteller.

Naast Misiconi bestaat de line-up uit performers Introdans, Redouan Ait Chitt, Theaterwerkplaats Tiuri, Ruben Chi en Rutkay Özpinar. Ook is er nieuw werk van jonge makers Jordy Dik, Nina Funk, Chantal de Vries en Holland Dance Festival/Junadry Leocaria. De HubClub is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst. Eva Eikhout (BNNVARA) en Rutger Messerschmidt (drs. Down) zijn de hosts van de HubClub.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2021
Tijd:
18:30 - 20:00
Kosten:
euro30
Site:
https://www.amare.nl/nl/agenda/153/Introdans/HubClub

Organisator

Introdans

Locatie

Theater Amare
Den Haag, Nederland + Google Maps
Translate »
Ga naar de inhoud