Merchandise

Misiconi t-shirt

Voor Now. You see me!, het stuk dat we voor Theater Na de Dam maakten, hebben we t-shirts laten drukken. Deze t-shirts kan jij ook kopen!

Met de aankoop van een Misiconi t-shirt krijg je niet alleen een gaaf t-shirt thuisgestuurd, ook steun je ons er financieel mee. Op die manier kunnen mensen voor wie dans niet vanzelfsprekend is blijven dansen!

T-shirts kosten €18,50, daar komt nog €4,15 verzendkosten bij. Nog leuker is zelf ophalen. Na het invullen van onderstaand bestelformulier sturen we je een betaallink toe.

Welke kleur neem jij?

Misiconi mok

Wij bij Misiconi zijn gek op koffie en daarom hebben we speciaal voor jou deze actie! Heb jij een favoriete Misiconi danser of gewoon een leuke pennen houder nodig? Spaar dan nu je Misiconi mok! Er zijn wel 12 verschillende opties. Ook kun je ze allemaal sparen

Met de aankoop van een Misiconi mok krijg je niet alleen een gaaf item thuisgestuurd, ook steun je ons er financieel mee. Op die manier kunnen mensen voor wie dans niet vanzelfsprekend is blijven dansen!

Een mok kost €11,50, daar komt nog €6,95 verzendkosten bij. Nog leuker is zelf ophalen.Na het invullen van onderstaand bestelformulier sturen we je een betaallink toe.

Wie kies jij?