Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Double Bill CONNECT

25 februari 2022 @ 19:00 20:00

€7,20

Double Bill CONNECT

In de Double Bill CONNECT laat Misiconi Company twee werken zien die gaan over verbinding, connectie en bijzondere relaties. Ook staat CONNECT voor de verbinding tussen ouder werk en nieuw werk, tussen heden en verleden. Hoe relevant is het werk op dit moment en waar zien we gelijkenissen? Flirt Fantasies is gemaakt in 2017 en opnieuw hernomen terwijl het duet HEY YOU! net nieuw is ontwikkeld in samenwerking met de dansers. 

Flirt Fantasies

What do you think when you look at me?
Flirt Fantasies gaat over intermenselijke relaties. Over communicatie en over interactie of het ontbreken daarvan. Vervreemding van jezelf en van de ander liggen op de loer. Vooral als er ook verliefdheid in het spel is. Het eerste oogcontact… de gedachte “What do you think when you look at me?” 

Vervolgens begint het spel der liefde met al zijn spelregels en restricties. Het spel van aftasten, van zoeken naar vrijheid, van het overwinnen van onzekerheid. “I am a woman. I am more than my sexuality & gender…”. Dat wil je uitdragen, maar je ontkomt niet aan steeds weer die vraag “What do you think when you look at me?” De dansers van Misiconi Company – met en zonder een geestelijke of fysieke beperking – stellen niet alleen zichzelf, maar ook het publiek op de proef. 

HEY YOU!

Hey You is een duet met dansers van Misiconi, gemaakt door Joop Oonk en Saskia Spierenburg. Saskia heeft het syndroom van down en danst sinds 2018 bij Misiconi. Ze is begonnen in de amateurlessen en daarna doorgestroomd naar de company. Ze is altijd al een fanatiek sporter geweest, maar dit keer neemt ze een andere rol aan: ze helpt Joop bij het choreograferen van duetten.

Saskia: “Ik vind het heel leuk om te helpen met maken. Het is wel anders want je moet goed observeren en feedback geven, een heel ander gevoel dan zelf dansen! Met behulp van kaartjes kies ik de lichaamsdelen, bewegingen en muziek voor de dansers.”

Misiconi

Bekijk de site van Organisator

Misiconi Studio

Van Langendonckstraat 15A
Rotterdam, 3076 SG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Translate »
Ga naar de inhoud