Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Inclusiedans Symposium

5 juni 2022 @ 08:00 17:00

Symposium Inclusiedans 
Keunstwurk organiseert in samenwerking met DanceAble Noord & PAFFF (Stadsschouwburg De Harmonie & Arcadia) een symposium over inclusiedans.

WAT
Samen met jullie – dansaanbieders, dansmakers, dansers en participanten – uit Noord-Nederland, bevragen we op deze dag wat het containerbegrip ‘inclusie’ nou (allemaal) is, en wat je als dansaanbieder kunt betekenen in dit vraagstuk. We hopen je inspiratie en zelfs een aanzet te geven voor een eventuele inclusieve danslijn binnen je onderneming en samen te onderzoeken hoe we daarmee een inclusievere danssector in Friesland, Groningen en Drenthe kunnen vormgeven. 

WIE
Dit doen we in samenwerking met verschillende organisaties en personen, waaronder Marlien Seinstra (Dansen op Recept), Joop Oonk (Inclusief dansgezelschap Misiconi), PAFFF (internationaal programma over onder andere inclusie van Arcadia en Stadsschouwburg De Harmonie), DanceAble Noord (Keunstwurk, KultuurLoket Groningen en Kunst & Cultuur Drenthe) en jullie!

PROGRAMMA
We hebben een rijk en inspirerend programma samengesteld. Joop Oonk spreekt over het begrip ‘inclusie’ en neemt ons mee in gelijkwaardigheid binnen de podiumkunsten. Daarnaast krijgen we een dansworkshop van haar over Hoe ‘inclusief’ te werken? (Hoe ga je met een mix van mensen om? Waar let je op en waar niet?). Ook zijn er tijdens het programma verschillende presentaties van initiatieven binnen de sector, hebben we een interactieve gesprekstafel met diverse onderwerpen en is er ruimte voor netwerken en uitwisseling. Marlien Seinstra geeft een opstartworkshop: Hoe kan ik binnen mijn onderneming zorgen voor een inclusieve en toegankelijke plek? We sluiten gezamenlijk af met de dansvoorstelling Every Body Electric van Doris Uhlich.

VOOR WIE
Dansaanbieders, dansmakers, dansers en participanten

LOCATIE 
Stadschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

KOSTEN 
€25,- (inclusief koffie/thee/lunch/voorstelling en een dosis dansinspiratie!)
Factuur mogelijk. Je kunt dan de BTW terug vragen indien je ZZP’er bent of een onderneming hebt.

MEER INFO/ AANMELDEN ->
https://www.keunstwurk.nl/agenda/symposium-inclusiedans/

You may also like the following events from Keunstwurk:

Translate »
Ga naar de inhoud