Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Studiopresentatie Misiconi x Scapino

27 oktober 2023 @ 15:30 17:00

Gratis

Vrijdag 27 oktober a.s. presenteren Misiconi en Scapino de resultaten van twee maanden samenwerken. In de maanden september en oktober hebben de dansers van Misiconi en Scapino Ballet Rotterdam elkaar leren kennen, nieuwe ervaringen opgedaan en gewerkt met materiaal uit de Misiconi voorstelling Tides.

De samenwerking tussen de twee gezelschappen is al eerder in gang gezet, door middel van stages en op intern-organisatorisch gebied, maar nog niet eerder op artistiek niveau. Het doel van deze artistieke samenwerking is om elkaar als gezelschappen beter te leren kennen; zowel organisatorisch als artistiek. 

Dit doen we door een eerder gemaakt werk vanuit een andere hoek aan te vliegen. Gezamenlijk verdiepen we ons in de thematieken die de voorstelling TIDES in zich draagt om zo tot een nieuw ritueel te komen. De zee brengt voor ons onmetelijke schoonheid met zich mee, bijvoorbeeld in de rijke verscheidenheid van het onderwaterleven. Tegelijkertijd is de zee onvoorspelbaar, gevaarlijk, overweldigend in haar schoonheid en grootsheid, maar ook verwoestend in haar natuurkracht. Haar schoonheid inspireert en fascineert ons. Door dit werk opnieuw te benaderen met beide gezelschappen hopen Ed (Scapino) en Joop (Misiconi) tot een geheel nieuwe interpretatie te komen.

Waar? 
Dansateliers – ‘s-Gravendijkwal 58-B, Rotterdam
Hoe laat? Inloop vanaf 15.30 uur, start 16.00 uur

Kom je kijken? Registreer hier.

Misiconi

Bekijk de site van Organisator

Misiconi Company

Van Langendonckstraat 15a
Rotterdam, 3076 SG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Translate ยป
Ga naar de inhoud