Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Gratis proefles | Week van de Toegankelijkheid

7 oktober 2023 @ 10:30 12:00

Gratis

Het is Week van de Toegankelijkheid. Volg een gratis proefles voor onze zaterdaglessen op 7 oktober.
Al ruim 10 jaar verzorgt Misiconi Dans en bewegingslessen in Rotterdam voor dansers met en zonder een beperking. Elke zaterdag kun je in onze studio dans en bewegingslessen volgen.

Wij werken met onze eigen ontwikkelde methodiek die een schat aan activiteiten en oefeningen bevat. Wij vinden het belangrijk dat elke danser wordt gezien als individu en kan werken op zijn eigen niveau. Daarin gaan dansvaardigheden en creativiteit hand in hand en vormen samen de basis voor onze danstraining.

Vind jij het leuk om te dansen, hard te werken en eventueel ook mee te doen aan optredens? Dan is dit zeker iets voor jou! In de danslessen van Misiconi leer je nieuwe moves , (dans) technieken en vrij bewegen. We beginnen met een swingende warming up, dan werken we aan een betere houding en versterken van de spieren. We eindigen de les met een leuke choreo. Je kunt aan meerdere niveau’s deelnemen. Van simpel met veel herhaling naar gevorderd en meer onthouden. In alle lessen werken we sterk met het individu en houden we rekening met iemands kunnen.

Wil je je aanmelden voor de proefles op 7 oktober? Stuur even een mailtje naar info@misiconi.nl
Wil je je gelijk aanmelden voor het seizoen? Klik dan hier!

Misiconi Studio

van Langendonckstraat 15a
Rotterdam, 3076 SG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Translate »
Ga naar de inhoud