Lessen

Danslessen

Al ruim 10 jaar verzorgt Misiconi Dans en bewegingslessen in Rotterdam voor dansers met en zonder een beperking. Elke zaterdag kun je in onze studio dans en bewegingslessen volgen.

Wij werken met onze eigen ontwikkelde methodiek die een schat aan activiteiten en oefeningen bevat. Wij vinden het belangrijk dat elke danser wordt gezien als individu en kan werken op zijn eigen niveau. Daarin gaan dansvaardigheden en creativiteit hand in hand en vormen samen de basis voor onze danstraining.

Vind jij het leuk om te dansen, hard te werken en eventueel ook mee te doen aan optredens? Dan is dit zeker iets voor jou! In de danslessen van Misiconi leer je nieuwe moves , (dans) technieken en vrij bewegen. We beginnen met een swingende warming up, dan werken we aan een betere houding en versterken van de spieren. We eindigen de les met een leuke choreo. Je kunt aan meerdere niveau’s deelnemen. Van simpel met veel herhaling naar gevorderd en meer onthouden. In alle lessen werken we sterk met het individu en houden we rekening met iemands kunnen. Hieronder kun je via het formulier je aanmelden.

Wanneer

Zaterdag ochtend

10:30-11:45 dans/bewegingsles voor gemixte groep
Leeftijd tussen de 14 en 50 jaar
kosten: 12,50 per les 38 weken

12:00-13:00 Creatief lab
creatief ga je aan de slag met bewegingsmateriaal en maak je stukken
Kosten: 12,50 per les 38 weken

In de toekomst gaan wij uitbreiden. We werken hard aan lessen voor jongere kinderen, volwassenen, conditie en fit dans lessen. Snel ook meer informatie over onze samenwerking met Dansateliers, waar je de maandag avond bewegingslessen ook bij ons op locatie kan gaan volgen!

Kosten

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Ga hier naar hun website

Kom je dansen?
Je kunt hier het aanmeldformulier downloaden.

Lekker fit & gezellig

Met dansen word je lekker fit. Het is heel gezond voor je lichaam. In sommige gevallen is dansen zelfs effectiever dan andere sporten. Het lichaamsbewustzijn, fysieke zelfvertrouwen en mogelijkheden nemen toe. Daarnaast is dansen ook gezellig. Samen met andere deelnemers voel je verbondenheid en draagt het bij aan je mentale gezondheid.