Danslessen op Zuid 2 April [afgelast]

Wist jij dat wij danslessen aanbieden op zuid!? Ja en er komen er zelfs meer bij. Hoe leuk is het om van onze eigen dansers les te krijgen en veel nieuwe moves te leren. Al 7 jaar lang verzorgt Misiconi Dance Company al dans/bewegingslessen voor mensen met een beperking in Rotterdam zowel voor mensen die professioneel willen als mensen die het in hun vrije tijd willen doen. Daar hanteren wij onze eigen methodiek, inmiddels ook uitgegeven in een boek. ‘Unload to upload, handleiding voor een inclusieve danspraktijk’. Ook komt er in juli SHIFT! Uit een nieuwe pedagogiek en methodiek die we samen met Northern Ballet en Psico Ballet Maite Leon hebben ontwikkeld. 

Ben je een beginner, woon je in een zorginstelling en heb je begeleiding nodig om bij ons te komen dan kun je mee doen aan onze dinsdag avond les van 18:45 tot 19:45 Suzanne Lamers verzorgt een super leuk les waarbij je korte oefeningen leert maar vooral veel plezier hebt.

Dinsdag avond
Tijd: 18:45-19:45
Deze les kost 7 euro.

Ben je een beginnen of gevorderd en wil je dansen in een inclusieve setting?
Vind jij het leuk om te dansen, hard te werken en eventueel ook mee te doen aan optredens? Dan is dit zeker iets voor jou! In de danslessen van Misiconi DC leer je nieuwe moves , (dans) technieken en vrij bewegen. We beginnen met een swingende warming up, dan werken we aan een betere houding en versterken van de spieren. We eindigen de les met een leuke choreo.

Zaterdag ochtend
Tijd: 10:30-11:30 beweging/dans les
Tijd: 11:30 -12:30 creatief lab, creatief bezig zijn en werken aan stukken
Deze lesen kosten 12 euro per les
De lessen starten vanaf 4 april 2020

In alle Lessen werken we sterk met het individu en houden we rekening met iemands kunnen.


Vergelijkbare berichten