Misiconi gaat online

Vanwege Covid-19 is Misiconi tijdelijk gesloten. Dat de Misiconi gesloten is, betekent niet dat we helemaal niet meer kunnen dansen. Juist nu, in deze rare tijden moeten we blijven dansen en bewegen. Dans maakt ons fysiek en mentaal sterker, maakt ons bewuster, geeft ons een uitlaatklep voor emoties, afleiding en even tijd en aandacht voor onszelf of elkaar. 

De docenten van Stichting Misiconi plaatsen danslessen online waarmee jullie lekker kunnen blijven dansen, maar dan vanuit je woonkamer. 

De komende weken zullen we het aanbod telkens blijven uitbreiden. Maak er lekker veel gebruik van en blijf vooral dansen! 

Tips:
– Zorg dat je voldoende ruimte hebt in je woonkamer, schuif zo nodig meubels aan de kant.
– Als je een gladde vloer hebt, is het wellicht handig om op blote voeten te dansen.
– Let op vloerkleden, rol deze zo nodig op zodat je er niet over struikelt.
– Wij zijn niet live aanwezig om je correcties te geven, let dus zelf op dat je niet over je grenzen gaat.
– Abonneer je op het Youtube kanaal van Stichting Misiconi zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe filmpjes.

Trek lekker je danskleding aan en veel plezier in je eigen privé dansstudio thuis! Hieronder het aanbod online danslessen:

Misiconi Connect Facebook groep
Een facebook groep waar je gratis oefeningen en foto challenges of andere leuke initiatieven doorgestuurd krijgt.

Misiconi Online dans studio
Wil jij thuis toch in beweging blijven en bezig zijn met creatieve opdrachten dan kun je een aantal gratis lessen mee doen in de online leer omgeving van Stichting Misiconi. Mocht je meer willen dan kun je voor 30 euro onbeperkt iedere week een volledige online les volgen.

Misiconi op youtube
Voor dansers die niet via Zoom, Facebook of de online studio kunnen werken hebben we youtube. Hier vind je alle Misiconi Connect oefeningen in een playlist Ook hebben we de dinsdag avond les van suzanne in een playlist gezet. Mail ons, dan ontvangt u de link naar deze playlist. info@misiconidance.nl

Misiconi op Zoom
Elke vrijdag om 11:00 traint het gezelschap via een live les op en via Zoom. heb jij enige danservaring en wil je mee doen? Mail ons dan info@misiconidance.nl

https://www.youtube.com/watch?v=hVktdAPWm5s

Vergelijkbare berichten