Iconic world

Iconic World gaat voor het eerst op de planken tijdens Everyone Rocks event van Baroeg. Baroeg is een podium voor harde en alternatieve muziek met een (inter)nationaal netwerk van muzikanten. Baroeg en Misiconi reiken elkaar de hand in een artistiek-muzikale uitwisseling de komende jaren. We vinden elkaar niet alleen als buren in het betrekken van de buurt voor onze (gezamenlijke) activiteiten, maar vooral als avontuurlijke organisaties die niet graag in hokjes denken. 

Het Vrienden van Baroeg-team organiseert voor de tweede keer het evenement Everyone Rocks dat als doel heeft om mensen met een beperking samen te brengen met Baroegianen. Een prachtig initiatief, dat tijdens de eerste editie al vele blije gezichten teweegbracht bij bezoekers én muzikanten. Het motto van Everyone Rocks is dan ook: Voelt jouw beperking als een belemmering? Nu niet meer!

In een krachtig duet komt een Iconic World tot leven. Geïnspireerd op de legendarische verhalen van Marvel superhelden dompelen twee dansers je onder in de voor vele herkenbare wereld van magie en verbeelding. 
Iconic World is een universum doordrenkt met kracht en betekenis, waarin elk individu een verhaal draagt dat groter is dan het leven zelf. We nodigen je uit om deel te nemen aan een reis door een kleurrijk en verrassende wereld, waar krachten niet alleen definiëren maar ook verbinden. Welkom bij Iconic World, waar grootsheid schuilt in de kleinste details. 

Choreografie: Joop Oonk & dansers 
Dansers: Mitchell Kartowikromo & Minoe Bossink

Meer informatie over het event? Klik hier

Vergelijkbare berichten