LEUKE PODCAST’S

We zijn allemaal gekluisterd aan onze schermen en niks is zo lekker dan even iets anders doen. Daarom hebben we voor jou een aantal leuke podcast op een rijtje gezet. Zo kun je lekker luisteren en genieten van een ander kunst medium en er ook nog eens iets van opsteken…

De eerste is De Witte Stok. In De Witte Stok laten Sander Smale en Tatjana Wehrmann je zien waar zij als blinden letterlijk en figuurlijk tegenaan lopen. Acceptatie, mobiliteit, werk en opleiding, hobby’s, technologie en wet- en regelgeving komen in deze maandelijkse podcast aan de orde.

De tweede is People Power Radio. Een wekelijkse podcast over de kracht van mensen in organisaties. Met praktijkvoorbeelden van ondernemers, de laatste onderzoeken en slimme tips. Met thema’s als: leiderschap, organisatieverandering, arbeidsmarkt, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, learning&development, HR en diversity&inclusion.

De derde in de rij is De Affaire. Tijdens deze audiowandeling van Firma Mes weekt de stem van actrice Roos Eijmers de wandelaar los uit de realiteit. Even lijkt alles mogelijk.

De vierde is The Start. Een Engelse podcast over artistiek begin, zoals verteld door grote artiesten van deze tijd. Ze concentreren zich op één stuk en vertellen hoe deze vroege momenten van creativiteit hen hebben gevormd, de invloed die het had op hun latere werk en wat het stuk nu achteraf voor hen betekent.

Dan de allerlaatste is Autypisch. Op deze website vindt je een overzicht van podcasts die gaan over Autisme. Hier kun je dus heel veel van leren!

We zijn super benieuwd wat je van onze tips vindt en we horen graag welke podcast jou favourite is!

Vergelijkbare berichten