Cultuurplan 2025-2028 positief advies

Gisteren was een prachtige dag: de afsluiting van Tides in @TheaterZuidplein en een nieuw begin met een POSITIEF advies door de adviescommissie Cultuurplan Rotterdam. Dat betekent dat de komende vier jaar door kunnen gaan!

De commissie vindt Misiconi voorbeeld stellend en ziet de voorstellingen als aanvulling voor de culturele sector. Choreograaf Joop Oonk wordt gezien als pionier op het gebied van ‘inclusiedans’ met haar producties hebben een herkenbare unieke signatuur. Oonk rekt volgens de commissie ongeschreven kaders op door ‘niet tot de norm behorende’ mensen en lichamen de ruimte te geven als danser. Daarmee is zij met Misiconi een belangrijke ambassadeur voor inclusief werken. Met ‘normaal’ als fluïde begrip gaat Misiconi de toekomst in.

Het is nog even wachten of we alle plannen voor de toekomst kunnen realiseren maar wij zijn trots en dankbaar op alles en iedereen die ons geholpen heeft om hier te komen. Ook feliciteren we onze Rotterdamse partners @ScapinoBallet, @V2_, @TheaterZuidplein, @TheaterBabel, @Baroeg en @Islemunda met hun positieve advies, en de collega’s die buiten de boot vallen wensen we veel sterkte.

Vergelijkbare berichten