Dans en kantoor: Het balanceren van twee werelden

Ik ben Suzanne, ik dans vanaf 2016 bij Misiconi en doe dit nog altijd met ontzettend veel passie en plezier. Over de jaren heen heb ik zoveel geleerd en vooral een familieband opgebouwd met de hele crew. Na mijn dansopleiding is zoveel veranderd in mijn leven, maar Misiconi is een van de constante factoren geweest. Waar ik heel dankbaar voor ben.

Ik ging van de HBO uitvoerend dans, naar werken in de productie bij theaters en dansscholen. Om me vervolgens te bewegen naar het bedrijfsleven, waar ik ondertussen ben doorgegroeid naar teamlead bij Timing. Vandaag wil ik graag een diepere duik nemen in mijn leven als dansdocent en hoe dit samengaat met mijn rol als teamlead in de HR. Ik zal mijn verlangen om meer danslessen te volgen en mezelf op dansgebied te blijven ontwikkelen, evenals de waardevolle lessen die ik van beide werelden heb geleerd, benadrukken. Bovendien wil ik mijn recente ervaring delen waarin ik besefte hoe ik als danser ben gegroeid en veranderd. Laten we beginnen!

Een danser én teamlead: Een bijzondere balans

Het is soms een uitdaging om de balans te vinden tussen mijn baan als teamlead in HR en mijn passie als dansdocent. Herken jij dat gevoel van het balanceren van verschillende rollen in je leven? Ik voel me gezegend met de mogelijkheid om beide werelden te ervaren, maar het kan ook veeleisend zijn. Maandag t/m donderdag werk ik in een kantoor, waar ik met ontzettend vele plezier een groep mensen aanstuur en klantcontacten heb. Dinsdag avond en vrijdag zijn de dagen dat ik bij Misiconi werk als danser, productie en dansdocent. Wat elke week zorgt voor een geweldige start van mijn weekend.

Het verlangen naar meer: Mijn dansreis voortzetten

Als dansdocent is het belangrijk om mezelf voortdurend uit te dagen en te blijven ontwikkelen. Ik voel een diep verlangen om meer danslessen te volgen, vooral van gastdocenten die nieuwe perspectieven en technieken kunnen bieden. Het vinden van de tijd en energie voor deze externe lessen kan een uitdaging zijn, maar ik geloof dat het essentieel is voor mijn eigen groei en inspiratie. Herken jij dat verlangen naar meer? Hoe vind jij tijd om jezelf te blijven ontwikkelen op je vakgebied en/of hobby’s?

De samensmelting van werelden: Dans en HR als leermeesters

Het is fascinerend om te zien hoe mijn rollen als dansdocent en teamlead elkaar beïnvloeden en verrijken. De creativiteit en lesgeefvaardigheden die ik heb ontwikkeld in het dansen kan ik toepassen in mijn zakelijke benadering als teamlead. Tegelijkertijd kan ik de kennis van zakelijke structuren en communicatieve vaardigheden van mijn HR-werk meenemen naar de dansstudio. Het is een voortdurende uitwisseling van kennis en ervaring die me helpt te groeien op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

Een transformatie in Dans: Een voorstelling van groei

Onlangs hebben wij de kans gehad om de voorstelling “Flirt Fantasies” opnieuw op de planken te brengen, een stuk wat we in 2016 hebben gemaakt.
Tijdens deze ervaring voelde ik hoe ik als danser en persoon ben gegroeid en veranderd. Het was een reflectie van de reis tussen 7 jaar geleden en nu, zowel als kunstenaar/artiest en als mens.

Ik hoop dat jullie je kunnen herkennen in mijn verhaal en dat jullie geïnspireerd worden om tijd vrij te maken voor jullie eigen passies, hoe druk het leven ook kan zijn. Of hoe moeilijk en ver weg het ook klinkt om dit op te gaan pakken.
Heb jij net als mij een passie om te dansen? Kom dan vooral meedoen met onze open lessen: https://misiconi.nl/agenda/open-company-training-7/ om te zien of dansen bij Misiconi iets voor jou is. Bij ons kan iedereen terecht om dit te ontdekken!

Laten we samen op zoek gaan naar die balans tussen werk, passie, familie, vrienden en andere dingen die ons gelukkig maken. Dansen is mijn uitlaatklep, mijn manier om mijn creativiteit te uiten en energie te tanken. Wat is jouw uitlaatklep en hoe vind jij tijd en energie om het te doen? Twee leuke dingen om over na te denken en misschien wel zelf iets over te schrijven!

Foto: Manou Veldman – Tekst: Suzanne Lamers

Vergelijkbare berichten