SPOT ON CALL OUT 25 April [afgelast]

SPOT ON CALL OUT!

SPOT ON is het podium voor jou! Een plek waar je werk kan laten zien, try-outen of nieuwe mensen kan ontmoeten. SPOT ON is een tweemaandelijks cultureel podium waar de ontmoeting tussen makers en het publiek in een goede sfeer centraal staat en waarbij nieuwe talenten ontdekt kunnen worden. Elke SPOT ON is bij SPOT OP ZUID en in samenwerking met andere onafhankelijke kunstenaars. 

Deze eerste SPOT ON is gepland op 25 april om 19:30 en staat in het teken van ongekend talent! Ben jij een maker die rondom dit thema werk wil laten zien, try-outen of feedback wil van publiek? Meld je dan nu aan via info@misiconidance.nl Wij kijken of de inzending past bij het thema en op basis daarvan krijg je een uitnodiging. De avond is voor jong en oud, professioneel en niet-professioneel. 

Insturen werk richtlijnen: 
-Totale duur maximaal 10 min
-Muziek aanleveren via MP3
-Filmpje van je werk
-uitleg waar je werk over gaat
-Hoeveel mensen doen mee?
-Contactgegevens maker, contact persoon
-Benodigdheden voor de voorstelling 

Voor SPOT ON hebben wij minimale technische mogelijkheden en kunnen wij geen vergoeding bieden voor de makers, wij kunnen puur een podium bieden waar het draait om culturele en maatschappelijke uitwisseling. Mocht je specifieke dingen nodig hebben neem deze dan zelf mee. In sommige gevallen kunnen wij helpen, maar laat dit dan duidelijk van te voren weten. 

De avond begint om 19:30, maar wij vragen alle deelnemers om er om 16:00 te zijn zodat we samen het avondprogramma kunnen doornemen. 

Entree geld voor bezoekers is 5 euro. 

SPOT ON wordt door Stichting Misiconi georganiseerd met dank aan Gemeente Rotterdam en Elise mathilde Fonds. Artistieke coördinatie door Joop Oonk en gast programmeurs.

Vergelijkbare berichten