De dansers van Misiconi zitten op de grond in de studio aan de Van Langendonckstraat

TIPS OM IEDERS MINDSET TE VERANDEREN

Het is weer tijd voor een nieuw blog. Zeker zo voor de vakantie periode is het altijd fijn om te reflecteren op het afgelopen jaar. In ruige tijden waarin we nog steeds te maken hebben met Corona is het extra belangrijk om zichtbaar te blijven, zeker op momenten wanneer de maatregelen strenger worden en optredens en festivals worden afgelast. Afgelopen jaar hebben we veel nagedacht over hoe we zichtbaar kunnen blijven en mindsets kunnen veranderen. Daarom zijn hier 5 tips van onze dansers en zzp’ers om mindset’s en perspectief te veranderen. 

LAAT ZIEN WAARMEE JE BEZIG BENT. Sharing is caring. 

Door Enya: Ik ben een influencer en deel altijd veel stories van wat ik doe in het dagelijksleven. Ook had ik het idee met mijn zus om meer behind the scenes te filmen bij de activiteiten van Misiconi. Dat hebben we gedaan bij de optredens en trainingen en gaan we volgend seizoen zeker volhouden omdat we veel leuke en goede reacties hebben gekregen. 

GA UITWISSELINGEN AAN OP DE WERKVLOER. Blijf open staan en leren van anderen. 

Door Jordy: ik heb afgelopen seizoen verschillende projecten gedaan met onder andere Theater Babel en Maas Theater en Dans. Hier heb ik zelf veel van geleerd maar ook anderen laten zien wat inclusief werken inhoudt door hetgeen dat ik inbreng. Hierdoor kan iedereen groeien.

VRAAG IN PLAATS VAN VERONDERSTEL. Hoe meer je vraagt hoe meer je jezelf in iemand van verplaatsen. 

Door Ivar: ik heb afgelopen seizoen een stuk gemaakt en mijn methode was vooral vragend verder komen. Hierdoor ben ik echt op hele andere dingen gekomen die ik nooit verwacht had, waar ik van heb geleerd en ik door ben gegroeid als danser en choreograaf.

INVESTEER IN SOCIAL MEDIA. We zijn vooral veel online bezig en dit wordt alleen maar meer. 

Door Floris: Ik ben net nieuw bij Misiconi en werk als communicatie en PR specialist. Social media heeft waanzinnig veel mogelijkheden waar we van moeten profiteren. Door je social media aan je website te koppelen kan je een heel sterk communicatiemiddel bouwen. Ook is het enorm belangrijk om in te spelen op nieuwe, snel groeiende platforms. Leuk feitje: Wist jij dat TikTok groeit met 1 miljoen gebruikers per dag? Dat zijn 7 miljoen potentieel geïnteresseerden in jouw bedrijf per week!

NODIG MENSEN PERSOONLIJK UIT EN NEEM ZE MEE. Regel altijd een gratis ticket voor iemand waarvan je van denkt: ‘Die zou dit moeten zien!’

Door Suzanne, Claudia en Manouk: Wij alle drie werken al best lang bij Misiconi en de mooiste momenten waren toen we onze familie, vrienden en of kennissen meenamen naar een activiteit of voorstelling. Vaak wordt er nog dagen erna over gepraat en willen mensen vaker komen, of komen er juist nieuwe mensen door dit enthousiasme. Dit gebeurde ook bij de online activiteiten.

Vergelijkbare berichten