Bollen die op het coronavirus lijken

Corona Virus

Beste Misiconi Vrienden, 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus kunnen wij ons fysieke werk niet veilig uitvoeren. Maar vooral willen we zoals iedereen dat het snel voorbij is en proberen we waar mogelijk onze plicht als bedrijf te doen. Ieders gezondheid staat nu voorop en samen moeten we proberen de pandemie te vertragen.


Dit betekent dat naast de activiteiten in de vrije tijd die we zaterdag jl. hebben afgelast ook alle activiteiten voor de company en andere activiteiten zijn afgelast. Dit houdt in dat alle lessen en activiteiten in de vrije tijd en de company dagen (donderdag en vrijdag) niet zullen plaatsvinden tot uiterlijk 5 april, mits advies van de overheid en RIVM anders wordt gegeven. 


Iedereen zal per mail worden geïnformeerd over dit besluit en ook wordt de informatie gedeeld op www.misiconidance.nl en via onze social media. 
De komende periode blijven wij aan het werk vanuit thuis. Binnen het fysieke gedeelte van ons vak gaan we op zoek naar oplossingen. Denk hierbij aan online lessen, thuis opdrachten, en of leuke andere initiatieven voor en van de dansers. 


Zoals jullie weten zijn wij een klein bedrijf en werken we met ZZP’ers. Momenteel bevinden we ons in uitdagende periode. Zowel artistiek als financieel. Deze ZZp’ers willen we blijven door betalen, daarom willen we jullie ook vragen waar mogelijk door te blijven betalen tot en met 6 april voor de geplande lessen. 


De uren worden in een later moment gecompenseerd. Denk hierbij aan langere lessen tijden en of een zomerproject. 


Zorg goed voor jezelf en anderen. Ik hoop iedereen over 3 weken weer live te zien. 

Hartelijke groet,Joop Oonk 
Ps: Updates en eventuele ontwikkelingen volgen   

Vergelijkbare berichten