Open deuren op Zuid

In juli zetten we de deuren van onze studio’s in Rotterdam Lombardijen open! Van donderdag 4 t/m vrijdag 19 juli speelt Misiconi try-outs van de nieuwe voorstelling Falling. Op zaterdag 6 juli hebben we Open Huis: gratis workshops, presentaties en proeflessen. Maak kennis met Misiconi: het Rotterdams gezelschap waar dansers met en zonder beperking samen op het podium staan.

Open Huis: workshops, presentaties en proeflessen

Tijdens het Open Huis van Misiconi laat het professionele dansgezelschap zien waar zij aan werken maar ook wat het bezoekers en het huis te bieden heeft door middel van workshops, presentaties en proeflessen. Het is een plek voor iedereen die kennis wil maken met inclusiedans, ervaren of niet.
Misiconi is gevestigd in verzamelgebouw Spot Op Zuid in Rotterdam Lombardijen, een broeinest van creativiteit en muzikaliteit, samen met danscrew XGEN en de nieuwe (tijdelijke) buren van Baroeg.

Open Huis: zaterdag 6 juli 10.00 – 17.00, locatie: Van Langendonckstraat 15A (gratis toegang, reserveren verplicht via onze agenda).  

Try-outs van eenbetoverende voorstelling vol wervelende winden 

Falling is de nieuwste voorstelling van Misiconi en gaat 4, 5 en 6 augustus in première op Festival Boulevard in Den Bosch. In de eigen try-out zaal van Misiconi kun je al een sneakpeek zien van een dansvoorstelling die de zwaartekracht verkent, de verbeelding prikkelt en zintuigen op scherp zet. Verwacht windmachines, ventilatoren en ‘vallende’ dansers die de onvoorspelbaarheid van het leven verbeelden: het in controle zijn en de controle verliezen. 

Tickets voor de try-outs kosten €12,50 en zijn te koop via onze agenda.

Choreografie: Joop Oonk
Compositie: Mink Steekelenburg
Coproductie met V2_ Lab for Unstable Media (Rotterdam) en Festival Boulevard (Den Bosch).

Vergelijkbare berichten