MIXABLE FESTIVAL, TALENT KWAM SAMEN

Het is alweer meer dan twee weken geleden dat het Mixable Festival plaatsvond. Het was even wat anders dan een fysiek festival maar wel super geslaagd. Vanwege corona is het festival meerdere keren verplaatst en heeft alles digitaal moeten plaatsvinden. 

Oud, jong, arm, rijk, met beperking of zonder, bij het Mixable Festival kwamen verschillende generaties en achtergronden samen om hun talenten te laten zien aan een groot publiek. 18 t/m 20 februari was er een programma vol talks, masterclasses en voorstellingen die gestreamd werden vanuit het Luxor Theater te Rotterdam. 

Ons doel is dat alle soorten talent naast elkaar geprogrammeerd worden. Lineair, horizontaal, zonder rangorde. Met de diverse en inclusieve programmering zorgen we ervoor dat podiumkunstenaars met ongekend talent, in de breedste zin van het woord, een kans krijgen.

Er was een mooi gevarieerd en divers aanbod en voor iedereen wat wils. Vooral in de zoom masterclasses en after talks kwamen mensen samen om te reflecteren op het proces, wat ze gezien hadden en vooral om geïnspireerd te raken. 

De kracht van het festival lag in het feit dat mensen mee konden praten en die momenten met elkaar digitaal konden delen. Er hing een lekker festival gevoel bij de mensen thuis maar ook in het theater bij de artiesten, ondanks dat het best wel even confronterend was om zo’n groot theater helemaal leeg te zien. Des al niet te min, het eerste editie van het Mixable Festival was geslaagd, een mooi platform met veel potentie! Op naar de volgende!

Wil je nou nog dingen terug kijken, luisteren of meer lezen over bepaalde artiesten. Check dan even ‘Experience Mixable’.

Vergelijkbare berichten