Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

DOUBLE BILL: Flirt Fantasies x Usually I’m on Top (Speels Collectief)

19 mei 2023 @ 19:30 21:45

euro15,00 let op: vanaf prijs

Naast Tides zullen wij ook Flirt Fantasies presenteren bij Maaspodium, Rotterdam op 19 mei! Dit zal een Double Bill zijn samen met de voorstelling Usually I’m on Top van Speels Collectief. Een avondvullend programma dus, met verschillende perspectieven op seksualiteit en vrouwelijkheid. Beide perfomances zijn intersectioneel en worden gespeeld door een zo divers mogelijk gezelschap.

Over Flirt Fantasies

Flirt Fantasies gaat over intermenselijke relaties. Over communicatie en over interactie of het ontbreken daarvan. Vervreemding van jezelf en van de ander liggen op de loer. Vooral als er ook verliefdheid in het spel is.

Het eerste oogcontact… de gedachte “What do you think when you look at me?” Vervolgens begint het spel der liefde met al zijn spelregels en restricties. Het spel van aftasten, van zoeken naar vrijheid, van het overwinnen van onzekerheid. “I am a woman. I am more than my sexuality & gender…”. Dat wil je uitdragen, maar je ontkomt niet aan steeds weer die vraag “What do you think when you look at me?” De dansers van Misiconi Company -met en zonder een beperking- stellen niet alleen zichzelf, maar ook het publiek op de proef. 

Programma 19 mei

19:30 – Flirt Fantasies (30 min)

20:00 – Break

20:30 – Usually I’m on top (75 min)

21:45 – Einde

Maas theater en dans

St. Jobsweg 3
Rotterdam, 3024 EH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Translate »
Ga naar de inhoud