Screenshot uit de TikTok van Misiconi. Een van de dansers staat afgebeeld met een muts van Shifting Faces op. De video is 50000 keer bekeken.

Misiconi Company op TikTok

Het jaar 2021 stond bij Misiconi in het teken van verandering. Zeker op onze sociale media deden we dat! Al onze platformen hebben een wat andere look en feel gekregen, maar de grootste verandering was wel TikTok!

In september 2021 zijn we van start gegaan met TikTok onder leiding van Anastasia Jansen. Je zult wel denken waarom?! Nou, in plaats van een steeds professioneler geproduceerde glossy look en esthetiek, richt dit medium zich veel meer op creativiteit, spontaniteit, humor en zitten er veel mensen op die ‘anders’ zijn. Het platform is laagdrempelig en biedt veel variatie. En daar houden we als Misiconi wel van! 

Het was even acclimatiseren en onderzoeken hoe het hele medium werkte, maar we plaatsen nu gemiddeld 3 video’s per week met content achter de schermen. Bij het opnemen hebben we enorm veel lol en iedereen draagt nieuwe ideeën aan. Soms haalbaar en soms ook niet. We kunnen natuurlijk niet de hele dag blijven TikTokken want er moet ook gerepeteerd worden. 

Het leukste is dat we zelfs net voor einde van het jaar viraal gingen met een filmpje van onze Shifting Faces maskers. Inmiddels hebben we meer dan 50.000 views(!!!) Volg je ons nog niet, ga het dan heel snel doen, want er komt binnenkort veel meer leuks aan!

Vergelijkbare berichten